Meld je aan voor de masterclass geneeskunde

Geplaatst op 14/04/2011

Op dinsdag 3 mei en dinsdag 26 juli organiseert Future for Life een Masterclass Geneeskunde. Deze exclusieve masterclass wordt gegeven door cardioloog Freek Verheugt in het OLVG te Amsterdam.

Tijdens de Masterclass wordt een groep van 6 alumni ontvangen in de werkkamer van de arts. Daar zal hij vertellen over de opleidingen die je kan volgen om in het ziekenhuis te werken en over welke vaardigheden je moet beschikken. Daarna gaan de jongeren zelf aan de slag om meer te weten te komen over de geneeskunde en met name cardiologie.

De Masterclass op dinsdag 3 mei is van 14:00 - 16:00. Hier kunnen 6 alumni aan deelnemen uit Amsterdam vanaf 16 jaar.

De Masterclass op dinsdag 26 juli is eveneens van 14:00 - 16:00. Hier kunnen 6 alumni aan deelnemen vanuit het hele land.

Omdat het aantal plaatsen beperkt is, ontvangen wij graag jullie motivatie. Dus wil je graag meer te weten komen over het werken in het ziekenhuis en een kijkje achter de schermen nemen? Laat het ons weten via FFLI@weekendschool.nl. Hierna worden 2 x 6 alumni geselecteerd. Ook voor vragen kan je contact opnemen via dit e-mailadres.