Landelijke terugkomdaggroot succes

Geplaatst op 20/10/2010

‘Een magisch feest op een magische datum,' beter kan de eerste landelijke terugkomdag niet worden omschreven. Op 10-10-10 kwamen bijna 150 oud-leerlingen en 50 gasten bijeen in het Bredero College in Noord.

De organisatie van de dag was geheel in handen van de alumniraad, bestaande uit 12 oud-leerlingen . Geheel in IMC Weekendschool-stijl moesten ze aan de slag met weinig geld en veel enthousiasme. Daar 
wisten Maryam, Mehdjebien, Wieraj, Mohammed, Mootje, Samantha, Aysenur, Arin, Abdelmoumen, Suraj, Genesis en Imad wel raad mee. Geholpen door de vestigingsraden zorgden zij voor een spetterend feest.

Met workshops, fantastische optredens en een heerlijk (door leerlingen bereid) diner was de dag een perfecte gelegenheid om kennis te maken met de alumni van andere vestigingsraden. Elke vestiging was dan ook met een flinke delegatie afgereisd om deel te kunnen nemen aan deze historische dag in de weekendschoolgeschiedenis. Schrijf 11-11-11 en 12-12-12 vast in je agenda, want dit feest was zeker 
voor herhaling vatbaar!